En mil för flickors rättigheter

6 september 2017

IT-tjejmilen

För andra året i rad har LOAD samlat kvinnliga beslutsfattare inom IT för att tillsammans springa IT-tjejmilen. Vi gör det för att ha kul ihop, nätverka och för att stötta flickors rättigheter.

– Loppet är Tjejmilen i Stockholm, Sveriges största motionslopp för kvinnor. Vi springer alla med samma mål: att stötta flickor som har det svårt, säger LOADs Claudia Isaza.

Hon fortsätter:

– På köpet får vi utöka vårt nätverk och ha roligt. I år har vi fått in fler deltagare så att vi kan bli ännu fler nästa år.

Flickors rätt till utbildning

Genom att springa sponsrar varje deltagare barnrättsorganisationen Plan Sverige och deras arbete för att flickor runt om i världen ska få utbildning och makt över sitt eget liv.

Häng med nästa år

Nästa år är vi på plats igen, för flickornas skull och för vår egen. Skaran har växt sedan starten och vi välkomnar alla som vill vara med (kravet på IT-koppling är inte jättehårt)! Ju fler vi är desto mer pengar samlar vi in, så hör av dig om du vill börja ladda redan nu för september 2018.

< Tillbaka till aktuellt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på våra nyhetsbrev där vi ger dig de senaste branschnyheterna, bjuder in till events och delar med oss av tips som får din verksamhet att växa.