Command Center: hela IT-miljön i mobilen

De flesta IT-miljöer idag saknar en helhetsbild över IT-infrastrukturen. När något går fel reagerar först ingen. Sen felsöker alla på var sitt håll utan samordning. Med Command Center har du full kontroll, dygnet om. Mobilt.

LOADs tjänst Command Center låter dig visuellt följa allt som händer. Tillgänglighet i världsklass helt enkelt. Dessutom får du kompletta redogörelser för uppkommande problem och förslag på åtgärder.

Mobil status och affärshälsa

Command Center är helt mobilt så att du alltid, oberoende av plats och tid, kan få en bild av systemets status och affärshälsan. Du ser trender i nyttjande och får rapporter om hur ni har uppfyllt olika SLAer.

Slipp resurskrävande felsökning

Alla fel går inte att bygga bort. Däremot kan du bli av med ett stort och resurskrävande steg: felsökningen. Du kan automatisera checklistor kopplade till vanliga problem så att den som larmas även får förslag på åtgärder. Får du koll på problemen på ett tidigt stadium blir det lättare och mindre kostsamt att åtgärda dem. Du slipper långa avbrott och missnöjda användare.

Enkelhet, mobilitet, överblick

LOAD levererar ett automatiserat flöde som når rätt person med rätt information i rätt tid. Informationen presenteras i en överskådlig vy som vi skräddarsyr beroende på vad just du vill veta och vad du vill agera på. Du når informationen dygnet runt från din mobiltelefon, surfplatta eller laptop.

Så stöttar Command Center olika roller i din organisation:

Verksamhetsansvarig

  • Slipper lägga dagar på att ta fram informationsunderlag i flera olika system, till exempel vid fakturering eller ekonomiska prognoser.
  • Med LOADs Command Center har verksamhetsansvarig istället direkt tillgång till skräddarsydda rapporter, analyser och statistik.

IT-driftstekniker

  • Slipper spendera timmar på att felsöka i databaser.
  • Slipper få skulden när det inte går att redogöra för ett systemfel.
  • Med LOADs Command Center kan IT-driftsteknikern följa allt som händer i hela IT-miljön i realtid, samt få en komplett redogörelse och åtgärdsplan när något går snett.

IT Operations Center / IT Help Desk

  • Slipper övervaka IT-miljön på en mängd olika ställen.
  • Slipper lägga timmar på att felsöka i databaser.
  • Med LOADs Command Center kan IT Operation Center överblicka hela IT-miljön på en enda skärm. Vid ett driftstopp möjliggör LOAD ett automatiserat flöde där hjälpcentret direkt får reda på typ av fel, ärendets prioritet och vem som är ansvarig för åtgärden.

Ladda ner som pdf.

Vill du veta mer? Se hur tjänsten fungerar i praktiken i videon eller hör av dig till oss för mer information.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på våra nyhetsbrev där vi ger dig de senaste branschnyheterna, bjuder in till events och delar med oss av tips som får din verksamhet att växa.