Har du fastnat i att drifta hårdvara när du borde fokusera på affären?

9 mars 2017

Power as a Service

I många organisationer börjar generationen som kan Power i gå i pension. Med Power as a Service kan specialister utanför huset ta över stafettpinnen och dina egna medarbetare fokusera på de affärskritiska applikationerna.

Stabiliteten och driftsäkerheten hos Power i är svårslagen. Många förlitar sig på Power i för sina mest affärskritiska system – och vill fortsätta med det. Men i den yngre generationen saknas detaljkunskaperna. Och det är inte säkert att den optimala resursanvändningen är att utbilda nya medarbetare i att drifta och sköta hårdvaran. Det finns experter som kan sköta det utanför huset: Power as a Service.

Skaffa bara det du behöver

LOADs Power as a Service innehåller flera delar. Grunden kallar vi Capacity. Istället för att köpa en lite för stor maskin som sedan inte utnyttjas fullt ut betalar du bara för det du verkligen använder. Ovanpå det väljer du vad just din verksamhet behöver av High Availability, Backup, Disaster Recovery och Security. Vår världsnyhet Command Center ingår alltid och ger total kontroll – mobilt.

Command Center – unikt för LOADs Power i som tjänst

Command Center ger dig mobil översikt och kontroll av affärshälsan och hur systemen mår i varje ögonblick. Du får information baserad på din roll och vad du behöver agera på, när som helst och var som helst. I mobilen, plattan eller datorn.

Vanliga problem

  • Krav på kompetens och support dygnet om skapar flaskhalsar.
  • Förändringar i omvärlden och organisationen kräver investeringar.
  • Nyrekryteringar begränsas av krav på kunskap om befintliga system.

Slipp rollen som tusenkonstnär

Genom att lägga skötseln av Power i – hela eller delar – utanför huset slipper dina egna medarbetare vara tusenkonstnärer och kan fokusera på kärnverksamheten. Vi ser till att din affärskritiska IT presterar och är säker, dygnet om.

Kontakta oss så berättar vi mer.

 

IBM Gold Business Partner

 

< Tillbaka till aktuellt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på våra nyhetsbrev där vi ger dig de senaste branschnyheterna, bjuder in till events och delar med oss av tips som får din verksamhet att växa.