Prestanda och säkerhet sedan 50 år.

För dig som vill konsolidera din Linux-miljö och spara licenskostnader finns även plattformen LinuxONE.

Vi på LOAD är IBMs enda business partner för stordator-plattformen Mainframe, även kallad System Z, i Sverige. Under mer än femtio år har den här mycket robusta plattformen levererat prestanda och säkerhet till bolag runt om i hela världen. Vi hjälper ett stort antal svenska Mainframe-kunder med löpande tjänster och konsultuppdrag. Det gäller även för systerplattformen LinuxONE.

LinuxONE

Behöver du en högpresterande serverplattform för konsolidering av mycket stora Linux-miljöer? Och vill spara kostnader för mjukvarulicenser? LinuxONE som bygger på IBM:s skalbara och mycket stabila stordatorarkitektur är perfekt för det uppdraget.

Skalbarhet och prestanda

LinuxONE är IBMs stordator dedikerad för Linux-last och stöder de vanligaste Linux-versionerna som Red Hat, SLES och Ubuntu. Servern är en skalbar plattform för konsolidering av mycket stora Linuxmiljöer och passar för både transaktions- och batchjobb med mycket hög beräkningskapacitet.

Säkerhet med kryptering

All data som passerar genom servern kan krypteras med Secure Service Container: data som finns i minnet, i nätverket och data som skrivs till disk, både in-flight och at-rest data. Applikationer som körs i Secure Service Container är skyddade mot hot både utifrån och inifrån.

Trygg kompetens

LOADs konsulter har sammantaget flera decenniers erfarenhet av IBMs stordatorarkitektur och en hög Linuxkompetens. Vi följer den kontinuerliga utvecklingen av plattformarna så att du ska ha ständig tillgång till den senaste och bästa kunskapen.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Bild på Stefan Quarnström
Kontaktperson

Stefan Quarnström

fornamn.efternamn@load.se

Friskt vatten i kranarna hos 500 000 invånare - dygnet om.

Läs mer om VA SYD