Träffa LOAD på Working Together Conference i Malmö

29 mars 2017

Command Center

Den 3-5 april är det dags för Movex/M3 användarförenings årliga konferens. Vi träffar gärna dig och berättar om världens modernaste Power as a Service. Fastna inte i att drifta hårdvara. Låt specialister utanför huset ta över så att dina egna medarbetare kan fokusera på de affärskritiska systemen.

Merparten av alla M3-användare har IBMs Power i som plattform och vill fortsätta med det på grund av den svårslagna stabiliteten och driftsäkerheten. Vill du inte ständigt utbilda nya medarbetare för att drifta och sköta hårdvaran finns det experter som kan göra det utanför huset: Power as a Service.

Världens modernaste Power as a Service

I LOADs Power as a Service väljer du bara de delar du behöver och använder. Vår världsnyhet Command Center ingår alltid och ger total kontroll – i mobilen, plattan eller datorn. Vi ser till att din affärskritiska IT presterar och är säker, dygnet om.

Välkommen att träffa oss från LOAD på Working Together Conference 2017 så berättar vi mer.

Tid

Måndag-onsdag 3-5 april 2017.

Plats

Clarion Hotel & Congress i Malmö.

Kontakt och mötesbokning

Joakim Heier, LOAD.

+46 (0)725-30 45 05

IBM Gold Business Partner

< Tillbaka till aktuellt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på våra nyhetsbrev där vi ger dig de senaste branschnyheterna, bjuder in till events och delar med oss av tips som får din verksamhet att växa.