Vad händer när personalen går på semester?

26 juni 2017

Semestervikarie

Många företag blir extra sårbara under semestrar, kvällar och helger. Om de verksamhetskritiska systemen skulle gå ner, riskerar driftstoppet att lamslå hela organisationen.

Låt våra IT-specialister övervaka miljön under semestern. Via fjärråtkomst hanterar vi incidenter, felsöker och åtgärdar problem så att alla verksamhetskritiska system och applikationer hela tiden finns tillgängliga för alla användare. Låt inte hål i bemanningen skapa onödiga risker för affären.

Se till att din information jobbar åt dig

Information är din organisations viktigaste tillgång. Den ligger till grund för beslut och avgör förmågan att möta nya krav från kunder, medarbetare och leverantörer.

Vi på LOAD har specialiserat oss på att stötta organisationer där tillgången till information är verksamhetskritisk. Med stor kompetens och erfarenhet inom strategi, infrastruktur, support, drift och finansiering stöttar våra specialister din organisation. Så att ni kan fokusera på att konvertera information till konkurrenskraft.

Två kritiska frågor:

  • Vilka effekter får ett driftstopp i din verksamhet?
  • Har din organisation bemanning med rätt kompetens under semestertider?

Egen personal eller specialisthjälp? Kontakta oss på LOAD för rådgivning.

< Tillbaka till aktuellt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Välkommen att prenumerera på våra nyhetsbrev där vi ger dig de senaste branschnyheterna, bjuder in till events och delar med oss av tips som får din verksamhet att växa.